Publicat în Beauty, Ingrijire par

Tratament leave-in instant repair7 Avon review

Heii, deși nu sunt fană a produselor Avon, pot admite că au unele produse foarte bune, cum este cazul pe care vi-l voi prezenta în rândurile de mai jos.

Tratament leave-in cu cheartină lichidă pentru regenerarea părului, adecvat pentru utilizare frecventă

– regenerează firul de păr în profunzime

– protecție împotriva acțiunilor razelor solare

– oferă strălucire și nu încarcă firul de păr

Cum acționează: formula cu cheratină lichidă regenerează chiar și părul foarte deteriorat. Filtrul UV protejează împotriva razelor soarelui, iar ingredientele hrănitoare oferă protecție termică în timpul folosirii aparatelor cu temperatură înaltă.

Cum se folosește: aplică pe părul uscat sau umed, distribuind în mod egal pe toată suprafața părului. Nu se clătește.

Ce am observat: formulă ușoară

culoare transparentă

miros subtil

hrănește părul

netezește firele de păr

preț mic: aprox 20 de lei 30ml

Am folosit câțiva ani serul acesta de păr iar ultima dată am cumpărat multe sticluțe, ajungând la ultima m-am gândit că aș putea scrie părerea mea despre el. Prima oară când l-am cumpărat părul meu se află într-o condiție extrem de proastă, era foarte uscat și deteriorat, era vară, stăteam destul de mult timp în soare iar umiditatea din aer îmi făcea părul să arate groznic iar acest ser m-a ajutatat super mult. Pot spune că a fost salvarea mea, alaturi de măștile cu uleiuri. Am preciat faptul că netezește firele rebele de păr, hidratează părul și îi oferă strălucire fără a-l încarca. L-am folosit  atat pe părul  umed  cât  și  pe părul uscat. Face ceea ce promite iar prețul lui este super bun.

Tu l-ai încercat până acum?img_20181129_093355.jpg

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s