Publicat în Skincare

Crema de față cu aur și argint Vivanatura review

„HIDRATEAZĂ ŞI REGENEREAZĂ TENUL. 98% naturală şi de origine naturală! Procesată la rece – fără parabeni.   Crema de față cu aur și argint este un produs natural care hidratează și regenerează tenul, conferindu-i strălucire și vigoare.

Aurul şi argintul coloidal, împreună cu hialuronatul de sodiu, untul de shea, uleiurile naturale și substanțele active din plante, determină multiple efecte anti-aging și antioxidante. Uleiurile naturale presate la rece pătrund foarte ușor în piele şi hrănesc ţesuturile. Untul de shea ajută la protecţia pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui. ”

Ceea ce mi-a stârnit curiozitatea au fost ingredientele „aur și argint” deoarece nu am mai încercat până acum o cremă cu așa ceva în compoziție.

IMG_20181125_104926.jpg

Am folosit-o în rutina de seară și am observat următoarele lucruri:

📍are o textură ușoară

📍este hidratantă

📍are un miros de plante

📍se absoarbe ușor în piele

📍cantitatea reprezintă un avantaj mai ales că majoritatea cremelor au doar 50 📍de ml iar aceasta are 75 ml

📍prețul mic- aprox. 25 de leiIMG_20181125_104802.jpg Voi ați încercat-o?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s