Publicat în Skincare

AHA 8,5% mask qi cosmetics

De-a lungul timpului v-am mai spus despre produsele celor de la QI Cosmetics, realizate în laboratorul propriu, în România, exclusiv din ingrediente naturale, proaspete. După ce am folosit această mască cu AHA până i s-a dus termenul de valabilitate, a venit momentul să vă povestesc despre experiența mea cu ea.

Am folosit-o cam o data pe săptămână deoarece folosesc și alți exfolianți și mi-a fost de folos mai ales că încerc să scap de niste pete roșii de pe față din cauză că nu mi-am ținut mâinile la locul lor 😌 și am rămas cu niste semne…Dar să trecem la subiect.
Voi atașa descrierea produsului afișată pe site-ul celor de la QI Cosmetics:


Ce părere am eu : – vine într-un borcănaș de sticlă opac pentru a își păstra proprietățile și cu o spatulă pentru a evita contaminarea cu bacterii
                               – are o textură ușoară, ca gelatina :))
                               – miroase a lavandă și îmi place mult mirosul
                               – trebuie lăsată între 5 și 10 minute pe față, în cazul meu dacă trece de 5 începe să îmi ardă fața
                                – trebuie aplicată într-un strat SUBȚIRE!!!! :)))) eu uneori abuzez de produs
                                – tenul este mai luminos și mai neted după aplicare
                                 -ajută vizibil la estomparea petelor postacneice
                                 – prețul- 120 de lei pentru 60 ml de produs pe care oricum nu îi veți termina înainte de termen însă este un preț bun pentru calitatea acestui produs.
            
                    

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s