Publicat în Skincare

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil, my favorite cleansing product

Astăzi vreau să vă vorbesc despre produsul de demachiere preferat din cele încercate până acum. Și acesta este de la Garnier. 🤗🤗

„Garnier Apa de curățare micelară în ulei este un produs de curățare bifazic care dizolvă eficient machiajul rezistent la apă și de lungă durată, precum și eliminarea impurităților fără frecare. Formula non-grasă este îmbogățită cu ulei de argan și poate fi utilizată chiar și pe pielea cea mai sensibilă. ”

Pentru că voiam ceva care să curețe mai bine machiajul și încă nu am încercat uleiul de curățare am decis să cumpăr această apă micelară bifazica în ulei. Curăță foarte bine machiajul și impuritățile însă apoi trebuie clătită ca orice altă apă micelară de altfel, îndepărtează machiajul și mascara cel mai bine din câte am încercat. Îmi place să o folosesc seara în special.

Today I want to talk to you about the favorite cleanser product of what I have tried so far.

„Garnier Micellar Cleansing Water in Oil is a bi-phase cleanser that effectively dissolves waterproof and long-lasting make-up, as well as eliminating impurities without rubbing. The non-greasy formula is enriched with argan oil and can be used on even the most sensitive skin.”

Because I wanted something that would cleanse makeup better and I haven’t tried the cleansing oil yet I decided to buy this biphasic cleansing water in oil. It cleans the makeup and impurities very well, but then it must be rinsed like any other micellar water otherwise. It removes makeup and mascara the best.

I like to use it in the evening especially.

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s