Publicat în Beauty

Gliss Purify & Protect șampon și balsam- review

La jumătatea lunii decembrie am primit de la #buzzstore spre testare șamponul și balsamul Gliss din noua gamă Purify &Protect. Formula inovativă este bazată pe extractul din semințele de Moringa și serumul cu keratină care ajută la creearea unui strat de protecție împotriva poluării. Sună interesant, nu-i așa? Până acum am auzit despre produse de skincare care promit să ne protejeze pielea de poluare, dar nu și despre produse de păr.

  • Extractul din semințele de Moringa asigură proprietățile antioxidante necesare care protejează părul de efectele poluării.
  • Serumul cu keratină repară părul deteriorat existent și întărește fibra capilară, prevenind deteriorarea.
  • Fără siliconi și coloranți artificiali

După ce am folosit aceste produse pot spune că sunt mulțumită și că șamponul este favoritul meu dintre cele două. Șamponul purifică și curată părul expus la praf și factori dăunători din atmosferă. Are o consistență ușoară, descâlcește destul de bine părul și îl lasă moale.

Balsamul are o textură cremoasă și hidratantă, îmblânzește firele rebele, netezind părul, însă nu se descurcă foarte bine la capitolul descâlcire a parului.

Folosite împreună, au un efect mai evident, previn deteriorarea părului, dar părul deja deteriorat are nevoie să fie tăiat deoarece altceva nu va funcționa, după cum toată lumea știe

Voi ați încercat aceste produse?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s