Publicat în Beauty, Makeup

Produse Idc Color Make-up

Vouă de unde vă place să vă cumpărați produse cosmetice? Eu una prefer să le cumpăr online, și adesea de le elefant. Cu siguranță ați văzut pe acest site produsele de la Idc institute care au ambalaje frumoase, prețuri tentante și care copiază design-ul unor mărci consacrate de cosmetice. Eu am cumpărat paleta de machiaj Bonbon Eyes pentru că se afla la reducere :))))). Mereu când văd ceva redus am tendința să cumpăr.

Părerea mea este că ambalajul este dragut, rezistent, oglinda este destul de bună, fardurile mate sunt slab pigmentate, însă cele metalice au o pigmentație medie. Pe mâna mea arată toate foarte pigmentate fără primer, însă aplicate pe pleoape culoarea nu este atât de intensă, iar pentru a căpăta intensitate, uneori umezesc pensula. Culorile sunt foarte frumoase însă unele se blenduiesc mai greu. Prețul ei este de aproximativ 73 de lei dar merită să o cumpărați doar dacă este la reducere și este potrivită pentru persoanele care nu vor un machiaj foarte strident.

Paleta corectoare este prima de acest gen pe care am folosit-o și își face treaba bine, vine și cu un aplicator de tip burețel, este de tip cremă și se aplică ușor. Ambalajul este făcut din plastic și este fragil, din păcate s-a rupt în două în portfard. Prețul său este în jur de 20 de lei cred.

Voi ați încercat ceva de la acest brand?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

23 de gânduri despre „Produse Idc Color Make-up

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s