Publicat în Skincare

Pudra de Argilă ASLAVITAL

În ultima vreme nu am fost prea cuminte şi am folosit cam des măști cu argilă şi exfoliante şi mi-am deshidratat tenul. Însă, folosite cu măsură, o dată pe săptămână ajută foarte mult. Cred că aproape orice femeie a avut sau a auzit măcar despre celebra argila cosmetică de la Aslavital. A fost prima argilă încercată de mine vreodată.
Beneficiile măștilor cu argilă cosmetică sunt:
Detoxifierea pielii
Efectul antiacneic
Reducerea ridurilor
Efectul exfoliant
Tonifierea pielii

Descrierea produsului:
„Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compoziţie chimică şi mineralogică bine definită. Netratată chimic, cu fracţii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).”

📎Vine într-o cutie care conține 10  pliculeţe, fiecare conținând 20g de argilă.
Este o cantitate generoasă, mie îmi  ajunge un pliculeţ pentru trei aplicări.

📎Este important să o prepari într-un vas de sticlă, ceramică sau lemn, şi nu în vase de metal sau plastic, deoarece în contact cu acestea, argila își va pierde proprietățile.

📎Eu am folosit-o simplă, amestecată cu apă plată, dar îmi usucă tenul prea tare, se înroşeşte și am senzaţia de piele care strânge (deși am tenul mixt), așa că prefer să o combin cu miere sau lapte. Eu o țin cam 15 de minute pe ten, după care o îndepărtez cu apă călduță și aplic produse hidratante.

📎Curăță bine porii, și îmi place să o folosesc pentru metoda aceea de curățare a porilor în care aplici un exfoliant chimic, ulei și argilă.

📎Prețul este in jur de 13 lei dar o puteți găsi mai ieftină la Farmacia Tei. Este un produs foarte bun pe care consider că trebuie să îl ai acasă și pe care îl poți folosi în multe combinații.

📎Un minus este faptul că îți ia mai mult timp sa prepari o mască iar apoi să cureţi vasul în care ai preparat masca, iar persoanele mai comode ar putea prefera o mască gata preparată.  Recunosc că şi eu optez uneori pentru astfel de măşti și mi-aş dori să încerc și masca  detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv.

Ce experiențe aveți cu măștile de argilă? Și cu ce ingrediente  le combinaţi?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

23 de gânduri despre „Pudra de Argilă ASLAVITAL

  1. Nu am folosit masti cu argila prea des, dar imi plac mult produsele din gama aceasta de la Asla Vital si mi-ar placea sa incerc si recomandarea ta. 😘

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s