Publicat în Beauty, Makeup

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 eyeshadow palette swatches + makeup

Am revenit cu un articol despre o paletă pe care cu siguranță o stiti, Newtrals reloaded de la Makeup Revolution. Am cumpărat-o in primăvară și abia acum două săptămâni am folosit-o pentru prima dată, în ultima vreme îmi plac mult paletele cu nuanțe roșiatice și această paletă are un preț super mic. Eu am luat-o de pe notino.


Fardurile mi se par destul de pigmentate, pe mâna nu am folosit bază inainte de a le aplica. Pe pleoape unele nuanțe sunt mai pigmentate decât altele, dar per total sunt mulțumită. Nu am observat să aibă fallout și asta ma bucură. Am facut câteva swatch-uri și va voi atașa câteva poze.

Știu că nu sunt bună la swatch-uri dar sper sa vă ajute😂
Și aici este și un machiaj realizat în mare parte cu farduri din această paletă și puțin fard auriu din altă paletă.

Vouă vă plac paletele de la Makeup Revolution? Ce palete îmi recomandați de la ei?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

10 gânduri despre „Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 eyeshadow palette swatches + makeup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s