Publicat în Skincare

Apa micelara pentru ten sensibil de la Garnier

Cum eu sunt o mare consumatoare de apă micelară și o termin foarte repede😂am decis să înlocuiesc apa micelară bifazică pe care am folosit-o cel mai mult în ultimul an și despre care v-am scris aici cu varianta roz pentru ten sensibil.


Am ales să o cumpăr în varianta maxi (700ml) ca să îmi ajungă cât mai mult timp. 😂😂


Curăță bine machiajul de zi cu zi, este foarte okay pentru tenul meu sensibil și are un preț foarte bun, după folosire nu se simte pe ten însă este mai bine să te speli după ce folosești orice produs de curățare. Nu irită ochii însă pentru machiajul waterproof sau ceva mai încărcat cea bifazică este mult mai eficientă.
Este o apă micelară bună, iar următoarea pe lista mea este  noua apă micelară bifazică cu apă de albastrele tot de la Garnier.
Ingrediente Garnier Skin Naturals – Apă micelară pentru ten sensibil
AQUA, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, GLYCERIN
Voi ați încercat apa micelară de la Garnier? Care este preferata voastră?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s