Publicat în Beauty, Makeup

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer review


Am primit acest concealer în urma campaniei de testare buzzstore împreună cu alte produse despre care vă voi spune în articolele următoare. #buzzlorealmakeup
Este primul corector cu o așa mare acoperire pe care îl folosesc. Aplicatorul este de 2×mai mare decât cel al unui concealer obișnuit și promite o acoperire mare lăsând tenul hidratat. Poate fi folosit atât în zona cearcănelor, cât și pentru a acoperi imperfecțiunile pielii sau îl puteți folosi pe toată fața în locul fondului de ten. Eu îl am în nuanța 327  Cashmere.

Experiența mea: L-am folosit în toate cazurile enumerate mai sus și îmi place că acoperă foarte bine și rezistă toată ziua, zona de sub ochi nu pare încărcată, menționez ca înainte de a-l folosi am folosit cremă hidratantă pe față și în zona ochilor. Pentru purtătoarele de ochelari este foarte important ca cearcănele să fie acoperite deoarece sunt primele care ies în evidență.

Folosit ca și fond de ten, în cazul tenului meu deshidratat, pe frunte, după câteva ore începuse să arate puțin cam uscat, așa că eu aleg să îl combin cu o cremă hidratantă sau cu fondul de ten preferat pentru a obține o acoperire mai mare.

Aici l-am folosit pe întreaga față

Eu am semne roșii lăsate de la coșuri, iar de când l-am primit îl folosesc zilnic deoarece le acoperă foarte bine. Raportul calitate-preț este unul foarte bun și mă declar mulțumită.
Voi l-ați încercat?

The applicator is 2 × larger than an ordinary concealer and promises great coverage leaving the skin hydrated. It can be used both in the area of ​​the skin and to cover the imperfections of the skin or you can use it all over the face instead of the foundation. The shade I have is 327 cashmere.
My experience: I have used it in all the cases listed above and I like that it covers very well and lasts all day, the area under the eyes does not seem cakey, noting that before using it I used moisturizing cream on the face and in the eye area.
For eyeglasses wearers it is very important that dark circles to be covered because they are the first ones to stand out.
Used as a foundation, in the case of my dehydrated skin, on the forehead, after a few hours it started to look a little dry, so I choose to combine it with a moisturizer or with the preferred foundation for a better coverage.
.I have red marks left from the baskets, and since I received it I use it daily because it covers them very well. The value for money is a very good one and I am satisfied.
Have you tried it?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s