Publicat în Beauty, Makeup

Color Riche ultra matte L’Oréal lipstick review

Am fost foarte încântată când am primit aceste rujuri de la Buzz store, deoarece am o pasiune pentru rujuri. 😍


Ce vă pot spune despre aceste doua rujuri este faptul că mă împac foarte bine cu ele. În general am o preferință pentru rujurile cremoase și nu pentru cele lichide, mate. Deși acestea se prezintă ca fiind mate, mie mi se pare ca au un finish natural, semi-mat, sunt hidratante și lasă buzele catifelate. Eu zic ca sunt perfecte pentru vremea rece care urmează. Eu le am în nuanțele No CLICHE și No Judgement.
Prima nuanță este acel nude adorabil, care cred că i se potrivește oricui și care poate fi purtat atât la un machiaj de zi cât și la unul de seară, în combinație cu smokey eyes.


A doua nuanță este un maro roșiatic după părerea mea și îmi dă un aer de toamnă atunci când îl port.

Mi se pare că și aceasta nuanță mi se potrivește foarte bine.
Cât despre design, îmi place la nebunie, arată elegant și foarte drăguț, îmi place combinația de roz prăfuit mai deschis cu roz prăfuit mai închis și auriu.
Dacă le vedeți prin magazine, eu zic să le încercați. ❤️

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s