Publicat în Fashion, Fashion

Dresuri Laura Baldini – ce înseamnă DEN și cum ne alegem dresul în funcție de acest criteriu

Îmi amintesc că acum câțiva ani, vedeam  aceste dresuri de la Laura baldini în supermarket-uri și eram atrasă mai ales de cele colorate. Brandul Laura Baldini are produse de calitate la prețuri foarte bune, iar acum mulțumită celor de la buzzstore mi-am mărit colecția de dresuri. 😊

Am primit 7 dresuri însă pe site-ul http://laurabaldini.ro/ puteți găsi mai multe modele interesante, iar prețurile sunt chiar mici.

Ciorapii 50 DEN care fac parte din linia Second Skin sunt rezistenți și călduroși, perfecți pentru această perioadă.


În caz că nu toată lumea știe DEN marchează grosimea firului din care sunt făcuți ciorapii.
Cei transparenti: au intre 10-20 DEN și pot fi purtați zi de zi, la evenimente speciale și chiar și vara.

Ciorapi semi opaci: de la 20 la 40 DEN
Sunt mai rezistenti decat cei transparenti dar pielea este încă vizibilă.

Ciorapii opaci: de la 40 la 70DEN
Ciorapii opaci sunt potriviți pentru vremea rece și arată elegant, fiind ușor de asortat.

Ciorapi opaci-grosi: de la 80-100 DEN sunt perfecți
pentru iarnă și vă ajută să vă accentuați silueta și să scoateți ținuta din anonimat.

Eu am ales să port un dres 100 DEN opac negru din linia Second Skin care arată foarte bine, este confortabil și rezistent.

Cei care mi-au atras cel mai mult atenția au fost ciorapii Carisma din linia Glamour. De câțiva ani îmi plac mult dresurile de tip plasă dar nu am avut până acum un model ca acesta și am fost încântată să concep o ținută care să îi includă. Voi ce spuneți? Cum i-ați purta?

Dacă nu ați cumpărat până acum dresuri marca Laura Baldini vă îndemn să le dați o șansă, le găsiți atât în magazine cât și online, iar raportul calitate-preț este excelent.

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s