Publicat în Beauty, Makeup

Cum să îți faci codițele de tuș într-un mod mai rapid-eYES Cosmetics wings eyeliner stamp review

Heyy, bine ați revenit pe blog!

Tocmai ce am descoperit un nou eyeliner, care îmi ușurează viața când vine vorba de aplicarea liniei de tuș 😂. Nu sunt vreo experta, recunosc! Câteodată îmi iese bine și câteodată nu… Este prima oară când încerc un eyeliner cu ștampilă și ma declar mulțumită. Este vorba despre eYES Cosmetics wings eyeliner stamp.
Pachetul conține 2 tușuri, câte unul pentru fiecare ochi.  Fiecare tuș are două capete, unul de tip stilou și unul de tip ștampilă. Trebuie doar să îl agiți bine, să poziționezi ștampila acolo unde vrei, iar apoi să continui aplicarea eyeliner-ul folosind capătul normal, de tip stilou.


Caracteristici:
REZISTENT LA APĂ
REZISTENT LA TRANSFER
VEGAN
NETESTAT PE ANIMALE


Încă ceva : aveți posibilitatea să vă alegeți mărimea ștampilei: 8mm, 10mm, 12mm. Eu o am pe cea mai mare, deoarece îmi plac codițele de tuș mai evidente.

Aici este lista de ingrediente:
Apă, oxid de fier, ulei de jojoba, trigliceride (amestec ulei vegetal), ulei vegetal (hidrogenat), unt de shea, ulei de canola, mica, alcool etilic, glicerină (origine vegetală), ceară de candelilla, ceară de carnauba, ulei de floarea soarelui, vitamina c, vitamina e.
Voi ați mai încercat un eyeliner cu ștampilă?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s