Publicat în Skincare

Apa Micelara cu textura lejera de lapte Garnier review

Pentru că pe 1 martie pagina de instagram Garnier România a împlinit un an, cei de la Garnier au trimis celor mai active persoane noul lor produs, și anume Apa micelara cu textură lejeră de lapte dar și una dintre cele mai vândute măști ale lor, pe care am mai folosit-o în trecut și care hidratează tenul foarte bine.

Pentru prima dată, Garnier combină eficacitatea și prospețimea apei de curățare micelară cu o textură lăptoasă pentru a conferi hidratare și confort.
Este destinată tenului uscat și sensibil.
Textura acesteia este exact între cea a unei ape micelare și a unui lapte demachiant. Îmi place mult cum se simte pe ten, foarte delicat și hidratant.
Cons: Am nevoie de mai multe dischete demachiante decât în cazul unei ape micelara obișnuite, și contrar a ceea ce spun ei, a trebuit să insist mai mult pe ten pentru a se lua bine fondul de ten, crema și crema cu protecție solară.
Curăță bine machiajul de la suprafață și îmi place mult că tenul rămâne hidratant, însă eu oricum obișnuiesc să clătesc cu apa și gel de curățare apa micelară pentru ca este mai sigur pentru piele. Însă nu îmi place că nu a curățat în profunzime, deși tenul părea curat, l-am șters cu o dischetă îmbibată în apa micelară pentru tenul sensibil, și discheta a rămas puțin murdară ÎNCĂ.

În concluzie îmi place cum se simte pe ten acest produs însă este mai potrivit pentru curățarea tenului în rutina de dimineața deoarece tenul nu este încărcat, și îl poate curăța într-un mod mai delicat. Însă varianta pentru ten sensibil( apasă aici pentru review) și cea bifazică rămân preferatele mele.

Voi ați încercat acest produs? Cum vi se pare?

Eng:

Because on March 1, the instagram page Garnier Romania turned one year old, they sent to their most active persons their new product, Garnier Micellar Milky Cleansing Water, but also one of their best-selling sheet masks, which I have used in the past and which hydrate the skin very well.

For the first time, Garnier combines the effectiveness and freshness of the micellar cleansing water with a milky texture to provide hydration and comfort.
It is intended for dry and sensitive skin.
Its texture is exactly between that of a micellar water and a cleansing milk. I like how it feels on the skin, very delicate and moisturizing.
Cons: I need more cotton disks than in the case of ordinary micellar water, and contrary to what they say, I had to insist more on the skin to remove the foundation, cream and sunscreen.
It cleanses the makeup well from the surface and I really like that the skin stays moisturizing but I still have to rinse with water and cleansing gel because it is safer for the skin. But I don’t like that it did not clean thoroughly, although the skin seemed clean, I wiped it with a cotton disk soaked in Garnier micellar water for sensitive skin, and the cotton disk was still a little dirty.

In conclusion, I like how this product feels on the skin, but it is more suitable for cleansing the skin in the morning routine because the skin does not have many impurities in the morning and this product is more delicate. But the version for sensitive Skin and biphasic one remain my favorites.

Ingredients 967343 17 – INGREDIENTS: AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN,ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE,CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, ACRYLATES COPOLYMER,PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE (F.I.L. B229152/1).

Have you tried this product? I want to know your experience.

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

27 de gânduri despre „Apa Micelara cu textura lejera de lapte Garnier review

  1. Am tot auzit de apa asta micelara de la ei, dar sincer nu am incercat-o pentru ca eu am tenul mixt.

    Folosesc in schimb acum, tot de la ei, apa micelara cu ulei, mi se potriveste cel mai bine si curata si bine machiajul de pe fata.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s