Publicat în Fashion, Fashion

Două item-uri care te vor salva atunci când nu știi ce să porți la evenimente

Deși ne aflăm cu toții în izolare, eu sper că la vară totul va reveni la normal și că vom putea lua parte la evenimentele speciale din viața noastră și a celor dragi. Chiar cu o zi înainte să se închidă totul, mi-a ajuns și rochia comandată, o rochie neagră, lungă pană în pământ și cu inserții din plasă care îi dau un aer ușor sexy. Consider că orice femeie ar trebui să aibă o rochie neagra, lungă care să o scoată din încurcătură atunci când nu știe ce să mai poarte la urmatorul eveniment. Am fost foarte încântată de rochie, este de pe Sinsay și era ultima de pe stoc.

De fiecare dată când aleg să port negru la un eveniment, îmi place să accesorizez ținuta cu pantofi sau clutch într-o culoare metalică. Toate pe care le dețin sunt mici, iar recent mi-am schimbat telefonul, care este mult mai mare și nu mai încape deloc :)))))) Și pentru că, recent am avut o nouă colaborare cu cei de la www.bonprix.ro , am văzut un clutch superb pe site-ul bonprix și am zis că trebuie să fie al meu. Este auriu, dar nu un auriu tipător, arată foarte finuț și este confecționat dintr-un material textil cu sclipici. Îl puteți găsi și voi aici .

Aici am pus și un video cu mine îmbrăcată, machiată și cu bucle făcute, gata de eveniment :)))))). Abia aștept să le pot purta.

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s