Publicat în Beauty

Noua gamă C-THRU Harmony Bliss

C-Thru Harmony Bliss este una dintre noile game C-Thru. Vreau să încep prin a spune că ambalajele lor de un roz piersiciu sunt foarte frumoase și delicate. 😍 Eu am testat apa de toaletă și deodorantul. Ambele au o aromă Floral Fructată care este potrivită pentru zilele calde de vară.
😊


Note varf:
serbet, capsuna, para, mandarin

Note inima:
trandafir, iasomie, magnolie

Note baza:
ambra, lemn, mosc
Apa de toaletă nu persistă mai mult de 30 de minute pe pielea mea, dar nu mă deranjează să o reaplic. Deodorantul miroase o idee mai dulce, exact cum îmi place mie, ceea ce mă face să îl prefer pe acesta.


Voi ați încercat noile produse C-Thru?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s