Publicat în Skincare

Uleiurile spray cu SPF Coconut Oasis Elmiplant review

De-a lungul timpului am mai folosit produse cu SPF de la Elmiplant, atât pentru corp cât și pentru față, ulei de bronzare și loțiune after sun, însă astăzi vreau să vă vorbesc despre noua lansare a celor de la Elmiplant. Uleiurile spray Coconut Oasis cu factor de protecție 20 și factor de protecție 30.
Conțin un amestec de uleiuri, ulei de cocos 100% natural, ulei de morcov, ulei de nuci și Alkanna Tinctoria ce accelerează procesul natural de bronzare.
Caracteristici:
textură ușoară și nelipicioasă
vegan-friendly
rezistente la apă.
nu rețin particulele de nisip.

Deși nu am mai apucat să merg la mare după ce le-am primit, le-am folosit de fiecare dată când am ieșit din casă în mijlocul zilei, iar soarele era foarte puternic.

Îmi plac foarte mult cum se simt pe piele, o lasă catifelată și hidratată protejând-o în aceleași timp și conferindu-i un bronz frumos, iar aplicarea este rapidă și ușoară. Iar faptul că sunt vegan friendly mă bucură foarte mult. Cu siguranță vor rămâne pe lista mea de favorite.


Voi le-ați încercat?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s