Publicat în Skincare

Uveblock SPF 50+ Mineral Isispharma review

Am revenit cu un nou articol referitor la protecția solară! Eu pun accentul foarte mult pe acest subiect important pentru că protecția solară este cea mai bună armă anti-rid. De ce să tratezi când poți să previi?
De asemenea protecția solară te protejează și de arsurile solare, cancerul de piele, petele pigmentare.
👀Cantitatea de produs necesară pentru ten este de mărimea unei monede, iar SPF-ul trebuie reaplicat la 2 ore.
Mie îmi place să folosesc SPF 50+ pentru a fi sigură. Până în această vară am folosit creme SPF cu filtre chimice și combinate (chimice+minerale), dar am vrut să încerc și produse cu filtre minerale.


Uveblock SPF 50+ Mineral de la Isispharma este o cremă cu spf ridicat cu filtre minerale (acestea sunt mai sigure pentru tenul sensibil).
Fără parfum
– Fără alcool
– Hipoalergic
– Non-comedogenic
– Rezistent la apă
Se gaseste atat în varianta incoloră cat și colorată.
Impresii:
🌼are o textură destul de densă
🌼lasă o pelicula albă-mov pe pielea mea
necesita un timp mai mare de așteptare înainte de aplicarea fondului de ten. (aproximativ 20 de minute).
🌼Mi-a protejat tenul foarte bine, nu s-a înroșit și nici nu mi-au apărut coșuri.
În cazul meu schimbă culoarea fondului de ten, îl face să pară mai alb și trebuie să folosesc mai mult produs decât obișnuiesc pentru a acoperi culoarea cremei cu SPF. Din păcate fondul de ten aplicat deasupra arată încărcat și nici nu rezistă prea mult timp…. Cred că îmi place mai mult varianta colorată, care este ca un bb cream, se adaptează culorii tenului meu și oferă și o uniformizare tenului. 😊

Aici este un video în care aplic și crema aceasta.

Care este crema voastră cu SPF preferată?

Autor:

Numele meu este Adina, sunt o persoană sensibilă, ambițioasă, creativă și melancolică. Uneori sunt o persoană visătoare, alteori sunt realistă. Iubesc natura, dar îmi place și aglomerația urbană și nu m-aș vedea trăind într-un mediu rural. Îmi plac animalele, ador muzica, sunt pasionată de machiaj, iar cultura asiatică reprezintă un interes pentru mine. Îmi iau inspirația din tot ceea ce mă înconjoară, persoanele cu care interacționez, filmele pe care le văd, articolele și cărțile pe care le citesc, de la alți creatori, de la o stare de spirit sau o melodie ascultată. Mă preocupă subiectele care țin de beauty, skincare, fashion și lifestyle. Îmi place să aflu informații de la experți, să le notez și apoi să le împărtășesc cu alții. În 2018 am început să scriu pe acest blog și a împărtăși review-urile sincere pentru produse pe care le-am folosit pentru a-i ajuta și pe alții să se decidă înainte de a cumpăra un produs nou. De-a lungul acestor 2 ani am avut câteva colaborări frumoase cu brand-uri cărora le mulțumesc și vreau să precizez că întotdeauna am fost selectivă în privința brandurilor cu care am ales să colaborez. Sunt deschisă către colaborări și putem discuta mai multe pe: E-mail: buliga.adina.florentina@gmail.com Instagram: addaadina_

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s