Ce geci am ales să port iarna aceasta-Bonprix

Recent, am adăugat două geci de iarnă de la Bonprix la colecția mea. Dacă ma urmăriți și pe Instagram, acolo am postat un sondaj pe story în care ceream părerile voastre și ulterior am comandat gecile cu cele mai multe voturi. Prima geacă este matlasată, într-o nuanță de vișiniu.

Cu blăniță atât la guler, cât și la buzunare, aceasta aduce o notă de rafinament, iar gulerul permite închiderea sa astfel încât nu mai este nevoie de un fular. Mi-a plăcut atât de mult încât am riscat și am cumpărat-o într-o mărime mai mare, deoarece mărimile porneau de la 36, iar eu port 34. Mi se pare că îmi vine bine. doar puțin lungă la mâneci. Un detaliu pe care îl apreciez este utilizarea poliesterului reciclat, reflectând angajamentul Bonprix față de sustenabilitate.

A doua este o geacă lungă, pe care o doream de mult timp în garderoba mea pentru că am devenit o persoană foarte friguroasă. Am ales mărimea mea obișnuită pentru geci, 34, dar eu am doar 160 cm înălțime și poate părea puțin cam lungă, însă îmi place așa. Are o nuanță de bej și șlițuri laterale și este suficient de călduroasă pentru zilele în care ninge. Ca idee, când am purtat-o erau cam – 2°C. Apreciez faptul că și această geacă este realizată din poliester reciclat, așadar stilul și sustenabilitatea pot merge mână în mână.

Să știți că perioada reducerilor de iarnă este în toi, așa că nu ezitați să aruncați o privire pe bonprix.

Leave a comment