Două dintre produsele preferate de fixare a părului

Deși părul meu este uscat și fragil, iubesc buclele și am avut o perioadă în care îmi făceam bucle foarte des, însă fără a folosi  căldura. Aveam nevoie de niște produse care să fixeze părul fără a arăta ca o sârmă și să fie lipsit de mișcare. Fixativele pe care le-am folosit de-a lungul timpului sunt urmatoarele:

Spray-ul fixativ Taft Perfect Flex

“Formula Taft Perfect Flex îmbogățită cu Elastină Lichidă conferă fixare 100% controlată și perfect flexibilă! 24h de fixare, fără a lipi firele de păr și fără a lăsa reziduuri. Ajută la protejarea părului împotriva deshidratării, fara a-l încărca. Formula Fortifiantă specială conferă putere firului de păr și ajută la protejarea împotriva rezelor UV. Pulverizați în reprize scurte de la o distanță de 30cm. Pentru volum, pulverizați direct la rădăcină. “

Părerea mea:
Îmi place mult acest fixativ, oferă o fixare de până la 2 zile însă buclele sunt lejere, elastice, nu incarca firul de par și nu îl deshidratează. Chiar dacă ai pulverizat produsul pe păr, poți să îl rearanjezi de-a lungul zilei, și să îi dai o altă formă.
Au dreptate și la partea cu volumul, însă trebuie să respecți modul de aplicare sugerat de ei, altfel dacă pulverizezi de la distanță mică și nu în reprize scurte, firele de păr se vor lipi.

Spray-ul fixativ NIVEA Care & Hold

“Spray-ul fixativ NIVEA Care & Hold oferă fixare de durată, pentru 24h. Datorită formulei inovatoare cu Eucerit® și Pantenol, regenerează părul din interior și îl fortifică, fără să îl usuce sau să îl deterioreze. Îngrijire indiferent de coafură!

Regenerează și fortifică firul de păr
Nu usucă părul
Oferă fixare de durată și îngrijire indiferent de coafură
Oferă protecție împotriva degradării cauzate de căldură”.

Părerea mea: Îmi place acest fixativ pentru că fixează bine părul însă nu este chiar atât de puternic precum mă așteptam, însă este okay deoarece mie îmi plac buclele lejere oricum. Comparativ cu cel de la Taft, mi se pare că nu oferă la fel de multă flexibilitate șuvițelor, dar nu încarcă părul și nu îl usucă, ceea ce mă bucură. Am și spumă de par din aceeași gamă însă nu prea știu cum să o folosesc. :))))
Voi ați încercat aceste produse? Care este fixativul vostru preferat?

24 thoughts on “Două dintre produsele preferate de fixare a părului

  1. Nu reusesc niciodata sa imi aranjez parul singura. Fixativul nu e niciodata pe lista mea de cumparaturi. Dar daca ar fi sa aleg intre cele doua produse din articolul tau, cel mai probabil l-as alege pe primul. 😉

    Liked by 1 person

    1. Nu știu ce să zic, din ce știu spuma se aplică pe părul umed ca sa definească părul și să se formeze bucle, mi se pare mai ușor să aplic fixativ :))).

      Like

  2. Cel de la Taft e foarte puternic, intr-adevar perfect pentru o coafura fizata bine care rezista. Pentru parul meu a fost de ajutor mai ales ca rar gasesc produse sa mi-l mentina asa cum vreau, chiar daca e supe rmoale si subtire.

    Liked by 1 person

  3. Mereu sunt în căutare de produse pentru aranjarea părului. Taft nu am mai folosit de mult, iar Nivea cred că nu l-am învercat niciodată.
    Mulțumesc pentru idei!

    Liked by 1 person

  4. Eu nu prea folosesc produse de genul pentru par. Am un par cu firul gros si nu am nevoie de fixativ. Fixativul am impresia ca-mi ingrasa parul si prefer doar sa folosesc sampon uscat

    Liked by 1 person

  5. Eu nu prea folosesc fixativ pentru ca simt ca imi incarca parul. Il folosesc doar la ocazii si cel de la Taft l-am folosit si mi-a placut.

    Liked by 1 person

  6. Sincera sa fiu nu am mai folosit fixativ de cateva luni bune. Asta pentru ca nu prea obisnuiesc sa imi fac bucle, ci il folosesc pentru a fixa un coc sau o impletitura. Il aveam pe cel de la Batiste, insa inainte cel de la Nivea mi se parea super bun

    Liked by 1 person

Leave a comment